Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Orpheus 1950, filme online subtitrat în Română

Orpheus 1950, filme online subtitrat în Română

Orpheus    29 Nov 1950

NOT RATED 95 min DramăDramaFantasticFantasyFilme 1950Filme de ColectieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme Vechi

8.1
IMDB: 8.1/10 8,279 votes

,

, , , , , , , ,

Nominated for 1 BAFTA Film Award. Another 1 nomination.

France

100

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Orpheus 1950, filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Orpheus / Orphee / Orfeu 1950, film online subtitrat în Română

În Parisul contemporan trăieşte un poet faimos pe nume Orpheus care merge des la Cafe des Poetes. În acelaşi timp, la cafeneaua respectivă vine şi o prinţesă şi un alt tânăr poet pe nume Cegeste, iar acesta din urmă se îmbată şi porneşte o altercaţie. Când poliţia vine la faţa locului şi încearcă să îl aresteze pe Cegeste, el reuşeşte să se elibereze şi să fugă, numai că este lovit de doi motociclişti. Prinţesa cere poliţiei să-l urce pe Cegeste în maşina ei pentru a-l „transporta la spital”.

De asemenea, prinţesa îi cere şi lui Cegeste Orpheus să intre în maşină pentru a servi ca martor. Ajunşi acolo, Orpheus descoperă că Cegeste este mort şi că prinţesa nu îl duce la spital ci se duc la un castel însoţiţi de către cei doi motociclişti. Ajunşi la castelul înruină, prinţesa îl readuce la viaţă pe Cegeste într-o stare asemănătoare zombilor şi ea, alături de Cegeste şi ceilalţi motociclişti, dispar printr-o oglindă, lăsându-l pe Orpheus de unul singur.

El rămâne într-un peisaj dezolant unde se întâlneşte cu şoferul prinţesei, Heurtebise, care îl aştepta pe Orpheus să ajungă. Heurtebise îl conduce pe Orpheus acasă unde soţia lui însărciată, Eurydice, inspector de poliţie, şi prietena acesteia, Aglaonice, discută despre dispariţia misterioasă a lui Orpheus. Când acesta ajunge acasă, el refuză să ofere prea multe detalii despre noaptea precedentă, chiar dacă este supus unui tir de întrebări referitoare la persoana de la cafenea al cărei cadavru este de negăsit.

Urmăreşte online filmul Orpheus / Orphee / Orfeu 1950, cu subtitrare în Română şi calitate DVD.

Tags: DramăDramaFantasticFantasyFilme 1950Filme de ColectieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticFilme Vechi

138 total views, 1 views today

Orpheus 1950, filme online subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare

Close