mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Outlander Sezon 3 Episod 1

64 min Episoade noiOutlanderSeriale DramaSeriale OnlineSeriale RomanticSeriale SF

8,5
IMDB: 8,5/10 59.480 votes

, ,

71

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Producția adaptată după cărțile scrise de Diana Gabaldon a ajuns la finalul sezonului al doilea pe canalul american Starz.

Cea mai bună veste e că „Străina” / „Outlander” a avut audiențe atât de bune încât Starz a comandat încă două sezoane, după cum a aflat variety.com, iar creatorul serialului Ronald D. Moore se simte deja mult mai relaxat: „Probabil vom putea accelera calendarul producției acum că avem în plan încă două sezoane. Deci putem să facem planuri și pentru sezonul 4”.

În ceea ce privește sezonul 3, Moore a anunțat că „serialul va călători. Va începe în Scoția, apoi va pleca pe mare. Vor fi pirați. Vom ajunge în Jamaica. Asta înseamnă descoperirea Lumii Noi. Dealtfel, acțiunea din volumul al patrulea [din cărțile Dianei Gabaldon] se petrece în Lumea Nouă și în Carolina de Nord. Deci ne putem face planuri de filmări pe termen lung”.

Pentru o dată precisă a difuzării noului sezon e încă devreme, probabil în primăvara lui 2017, știm în schimb că producția e în toi: „S-au terminat deja de scris primele episoade, iar intriga este schițată până la episodul 10. Suntem în preproducție în Scoția și vom începe filmările aici la sfârșitul lui august, începutul lui septembrie”, a declarat Ronald D. Moore pentru Hollywood Reporter.

Poti viziona sezonul 2 complet aici…..

Distribuie si tu ...
Outlander Sezon 3 Episod 1
Outlander Sezon 3 Episod 1
Outlander Sezon 3 Episod 1
Outlander Sezon 3 Episod 1
Outlander Sezon 3 Episod 1
Outlander Sezon 3 Episod 1
Outlander Sezon 3 Episod 1
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close