mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Paterson (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Paterson 2016, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ!!! Povestea filmului îl are în centrul atenţiei pe Paterson (Adam Driver), un şofer de autobuz din oraşul cu acelaşi nume ca şi el, Paterson, New Jersey, şi prezintă o săptămână din viaţa acestuia, începând cu prima zi din ea, luni. Fiecare zi din această săptămână urmează în mare parte acelaşi traseu: Paterson se trezeşte dis de dimineaţă pentru a conduce autobuzul ce transportă zilnic pasageri la servicii, la şcoli sau oriunde mai au ei treburi.

El îi ascultă în fiecare zi pe pasageri vorbind, iar în timpul pauzelor lui Paterson îi place să scrie poezii pe un carneţel pe care îl poartă tot timpul la el. În momentul în care se întoarce acasă de la serviciu, Paterson îl scoate la plimbare pe Marvin, câinele soţiei sale, şi apoi face o oprire la barul său preferat pentru a bea o bere. Acolo, el observă modul în care ceilalţi clienţi interacţionează cu barmanul, Doc (Barry Shabaka Henley).

Soţia lui, Laura (Golshifteh Farahani), îl susţine foarte mult şi îi adoră poemele pe care le scrie, încurajându-l de mai multe ori să publice o carte de poezii sau măcar să facă nişte copii. În cele din urmă, el cedează insistenţelor soţiei sale şi promite că se duce în weekend să facă nişte copii. Însă când soseşte weekendul şi Paterson se întoarce acasă împreună cu Laura din oraş descoperă că Marvin i-a devorat carneţelul şi i-a distrus toate poeziile pe care le avea scrise acolo.

Urmăreşte online filmul Paterson 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
Paterson (2016)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close