mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Pet – Captivă în Cuşcă 2016

94 min Filme 2016Filme HD ROFilme HorrorFilme OnlineFilme Thriller

5.7
IMDB: 5.7/10 7,269 votes

, , ,

66

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Pet – Captivă în Cuşcă 2016
Voteaza acest Film-Serial.

Pet – Captivă în Cuşcă 2016, film online HD, subtitrat în Română

Seth este un bărbat timid care lucrează la departamentul de Control al Animalelor. El a dezvoltat o obsesie faţă de Holly, o chelneriţă pe care a văzut-o cândva în autobuz scriind în jurnalul ei. Seth îi cere sfatul gardianului Nate, iar acesta îi spune să aibă încredere în el şi s-o abordeze. Seth îi cercetează profilurile online pentru a afla informaţiidespre ea şi a o invita la cină, însă încercările sale devin ciudate şi Holly refuză să iasă cu el. Acasă, Holly povesteşte întâmplarea prietenei sale Claire.

A doua zi, la serviciu, Holly primeşte un buchet mare de trandafiri şi, crezând că sunt o modalitate de a-şi cere scuze din partea fostului ei iubit care a înşelat-o, se duce la barul unde lucrează acesta. Seth, care a urmărit-o, o ia la întrebări şi cearta lor se transformă într-o confruntare fizică în momentul în care el este respins de fată şi nu primeşte deloc bine refuzul ei.

Eric îi sare în ajutor şi îl bate pe Seth, dar acesta reuşeşte totuşi să-i fure jurnalul lui Holly. El îşi petrece următoarele câteva zile citind jurnalul fetei şi află totul despre ea, fiecare detaliu pe care l-a aşternut pe foaie. După aceea, când găseşte o încăpere ascunsă la adăpostul de animale, el construieşte o cuşcă din oţel şi se duce după Holly pe care o răpeşte din propria ei casă şi o ţine captivă. Seth îi spune lui Holly că o iubeste şi că a răpit-o pentru a o „salva” şi că nu vrea să-i facă niciun rău.

Urmăreşte online filmul Pet – Captivă în Cuşcă 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
Pet – Captivă în Cuşcă 2016
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close