Totul online pe mediaRPL

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Phase 7 – Faza 7 (2011), Online Subtitrat in Romana

Phase 7 – Faza 7 (2011), Online Subtitrat in Romana

Fase 7    3 March 2011 (Argentina)

Evaluat R pentru violență sângeroasă puternică, și limba 1h 35min Filme 2011Filme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerSci-FiScience FictionSFThriller

5,9
IMDB: 5,9/10 2.851 votes

, , , ,

1 câștig și 6 nominalizări.

Argentina

446

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Phase 7 – Faza 7 (2011), Online Subtitrat in Romana
Votează 8 (100%) 1 voturi

Phase 7 – Faza 7 (2011), film online HD subtitrat în Română

Coco şi soţia lui însărcinată, Pipi, se mută într-un complex de apartamente din Buenos Aires. Pe când se duc să cumpere mâncare de la piaţa locală, ei nu observă că mulţimea din jurul lor devine din ce în ce mai panicată. Când se întorc la apartamentul lor, ei află că a fost pus în carantină de către guvern. Coco, prea apatic să-i pese despre o ameninţare de pandemie, încearcă să doarmă şi să nu ia în seamă potenţialul dezastru, dar e enervat de întreruperea bruscă a internetului şi televiziunii.

Vecinul său Horaţio, un supravieţuitor paranoic al cărui apartament a fost transformat practic într-un bunker, îl recrutează încet-încet pe Coco drept aliat împotriva celorlalţi locuitori din complexul de apartamente. Cu ajutorul lui Coco, Horaţio pune mai multe capcane prin clădire pe care Coco le declanşează din neglijenţă de mai multe ori. Încă neconvins total despre pericolul care îi paşte, Coco se supune totuşi cu trageri de inimă cerinţelor lui Horaţio de-a purta un costum special, un pistol şi să urmărească filmări despre supravieţuire.

El suspectează faptul că această pandemie ar fi declanşată intenţionat de către cei din spatele Noii Ordini Mondiale. Zanutto, un bărbat în vârstă care e suspectat de către ceilalţi locuitori că este bolnav, e considerat drept o ţintă uşoară. După ce foloseşte o puşcă pentru a îndepărta agresorii care vor să-i facă rău, Zanutto devine paranoic şi începe el însuşi să-i vâneze pe ceilalţi locuitori ca o măsură preventivă de siguranţă personală. Horaţio îl convinge pe Coco s-o lase pe Pipi şi să-l ajute să-l înfrunte pe Zanutto, însă Coco se dovedeşte un aliat incapabil.

Urmăreşte online filmul Phase 7 – Faza 7 (2011), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  Filme 2011Filme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerSci-FiScience FictionSFThriller

410 total views, 3 views today

Phase 7 – Faza 7 (2011), Online Subtitrat in Romana
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare