Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Please Stand By (2017), film online subtitrat în Română

Please Stand By (2017), film online subtitrat în Română

Please Stand By    26 Jan 2018

PG-13 93 min ComedieComedyDramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

7.3
IMDB: 7.3/10 74 votes

,

, , , , , , , ,

N/A

USA

484

Raportează eroarea

Please Stand By (2017), film online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Please Stand By (2017), film online HD subtitrat în Română

Wendy este o mare pasionată de filmele Star Trek şi este mai hotărâtă ca oricând să-şi facă această pasiune cunoscută lumii întregi. De asemenea, ea suferă şi de autism, iar din acest motiv sora ei care a născut recent nu prea doreşte să o lase să stea în preajma copilului său deoarece Wendy are probleme în a-şi controla episoadele de furie. Wendy află despre o competiţie sponsorizată de studioul de film Paramount pentru potenţialii noi scenarişti.

Ea are un scenariu de 500 de pagini scris pentru un viitor film Star Trek şi ţine morţiş să participe la competiţia care se desfăşoară la Hollywood fiind convinsă de faptul că scenariul ei va fi ales drept câştigător şi va fi transpus într-un film de mare succes. Wendy are, însă, de înfruntat multe situaţii din viaţa personală şi, în timp ce terapeuta sa este convinsă că face progrese, sora ei nu este la fel de optimistă şi încă e destul de speriată de accesele de furie ale lui Wendy.

Pe lângă toate aceste lucruri, după ce a finalizat scenariul, Wendy realizează că mai există o problemă. Termenul limită se apropie rapid şi tocmai ce a început weekend-ul, iar lunea de după acest weekend va fi sărbătoare şi poşta nu lucrează, astfel că va rata termenul limită pentru înscriere. Ea este destul de aproape de Los Angeles pentru a merge acolo cu autobuzul şi a depune personal scenariul, însă atât terapeuta cât şi sora ei i-au interzis să treacă de o anumită stradă şi s-a supus acestei reguli multă vreme, însă acum va avea de luat o decizie importantă; să respecte în continuare această regulă sau să-şi urmeze visul şi să plece de una singură la Hollywood.

Urmăreşte online filmul Please Stand By (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  ComedieComedyDramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarp

574 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Please Stand By (2017), film online subtitrat în Română

Filme asemănătoare

Close