Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Pottersville (2017), filme online subtitrat în Română

Pottersville (2017), filme online subtitrat în Română

Pottersville    10 Nov 2017

PG-13 84 min ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

4.9
IMDB: 4.9/10 296 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

89

Raportează eroarea

Pottersville (2017), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Pottersville 2017, film online HD subtitrat în Română

Maynard Grieger este un proprietar de magazin în oraşul victiv Pottersville care trece printr-o perioadă foarte dificilă de când moara din Pottersville a fost desfiinţată. Întorcându-se acasă mai devreme de la serviciu pentru a-i face o surpriză soţiei sale, Connie, însă surpriza pică în cârca sa atunci când o descoperă pe aceasta cu Jack, şeriful oraşului. Connie susţine că are nevoie de mai mult entuziasm în viaţa ei şi că şi-ar dori să petreacă o bucată de timp departe de Maynard.

Maynard ia câteva pahare de băutură la bord şi apoi se întoarce pe trei cărări la magazinul său, iar după ce povesteşte toată întâmplarea casierei sale, cei doi se îmbracă în costum de gorilă şi se plimbă împreună prin jurul oraşului, atrăgând asupra lor privirile mirate ale tututor localnicilor. În dimineaţa următoare, Maynard se trezeşte şi descoperă faptul că lumea l-a identificat în mod eronat ca fiind legendarul personaj de poveste Bigfoot!

Intenţionând să mărturisească faptul că totul este doar o eroare şi că Bigfoot era el costumat în gorilă, Maynard realizează că, totuşi, există un potenţial economic uriaş din turism dacă povestea cu Bigfoot se perpetuează, aşa că renunţă la ideea mărturisirii adevărului şi alege să continue să se costumeze. Cum vâlvătaia continuă să crească în jurul legendarului Bigfoot, oraşul este vizitat de către Brock Masterson, gazda unei emisiuni TV de vânătoare de monştri. Deşi Brock pretinde că încearcă să caute dovezi cu privire la existenţa lui Bigfoot, el este sceptic.

Urmărește online filmul Pottersville 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags: ComedieComedyFamilieFamilyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

114 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Pottersville (2017), filme online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close