Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Raportează eroarea

Rampage 2018, film online subtitrat în Română
Votează 8 (100%) 1 voturi

Rampage 2018, film online subtitrat în Română

Lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) îi face mai mare plăcere să lucreze şi să stea printre primate decât să aibă de-a face cu oamenii, preferând să menţină o oarecare distanţă faţă de aceştia. Davis are o relaţie aparte cu o gorilă argintie pe care a numit-o George, aceasta fiind foarte inteligentă şi s-a aflat în grija lui cam toată viaţa ei. Această primată blândă devine subiectul unui experiment genetic al cărui rezultat este unul dramatic şi o transformă într-o creatură de proporţii imense.

În afara dimensiunilor foarte mari, George devine şi extrem de agresiv şi scăpat de sub control. Veştile rele nu se opresc aici, deoarece curând se descoperă faptul că pe lângă George aceleaşi mutaţii genetice le-au suferit şi un lup şi un crocodil, care la rândul lor sunt scăpate de sub control. Pe măsură ce aceste creaturi din specii diferite se luptă între ele pentru supremaţie, America de Nord devine câmpul lor de bătălie şi daunele pe care le produc aceste creaturi sunt imense. Okoye este nevoit să colaboreze cu o ingineră de genetică a cărei reputaţie a primit câteva lovituri dure (Naomie Harris) pentru a încerca să creeze un antidot şi se luptă nu doar pentru a împiedica o catastrofă globală ci şi a salva bestia feroce care i-a fost cândva prietenă.

Momentan filmul online Rampage 2018 nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 20 aprilie.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeCriminalitateFilme 2018Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HDFilme HD 720pFilme HD ROFilme HD-1080pFilme HDRipFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme TSThrillerTrailer 2017-2018

1,319 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Rampage 2018, film online subtitrat în Română
Rampage 2018, film online subtitrat în Română
Rampage 2018, film online subtitrat în Română
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare

Close