mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Random Hearts – Ironia sorții 1999

2h 13min Filme 1999Filme DramaFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme RomanticFilme vechi

5,1
IMDB: 5,1/10 votes

, ,

92

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Random Hearts – Ironia sorții 1999
Voteaza acest Film-Serial.

Random Hearts – Ironia sorții 1999, filme online subtitrat în Română

Sergentul William “Dutch” Van Den Broeck (Harrison Ford) lucrează în cadrul departamentului de poliţie din Washington, D.C. care se ocupă de un caz ce implică un detectiv corupt. Dutch este căsătorit cu o editoare de revistă. Kay Chandler (Kristin Scott Thomas) este o femeie care candidează pentru o funcţie în congresul american şi îşi doreşte să fie din nou aleasă pentru încă un mandat. La rândul ei, aceasta este căsătorită şi are o fiică adolescentă. Un avion care se îndrepta către Miami se prăbuşeşte în mod inexplicabil şi toţi pasagerii mor.

Dutch realizează curând faptul că la bordul avionului se afla şi soţia lui, dar cu toate acestea compania aeriană nu deţine nicio înregistrare cum că soţia lui s-ar fi aflat în acel avion. Pus în faţa acestei situaţii, Dutch ajunge la concluzia că soţia lui s-a îmbarcat în avion folosindu-se de un alt nume şi crede că aceasta avea o aventură şi n-a dorit ca el să afle despre acest zbor.

El descoperă ulterior faptul că aceasta s-a aflat în avion pe un scaun de lângă soţul lui Kay. Dorind să afle mai multe lucruri despre aventură, el se duce să se vadă cu Kay. Îngrijorată că această poveste i-ar dăuna grav la imagine făcându-i o publicitate negativă, Kay nu doreşte să stea de vorbă cu el şi îi cere s-o lase în pace. Dutch merge apoi la Miami şi vizitează hotelul la care urma să se cazeze soţia lui. Kay se răzgândeşte cu privire la această situaţie şi hotărăşte să se întâlnească acolo cu el şi pe măsură ce discută şi se sfătuiesc, cei doi ajung la rândul lor să aibă o aventură.

Urmăreşte online filmul Random Hearts – Ironia sorții 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
Random Hearts – Ironia sorții 1999
Random Hearts – Ironia sorții 1999
Random Hearts – Ironia sorții 1999
Random Hearts – Ironia sorții 1999
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close