mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Renegades (2017), filme online subtitrat în Română

PG-13 n/a ActionAcțiuneFilme 2017Filme ActiuneFilme HD ROFilme În curândFilme noiFilme OnlineFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

n/a
IMDB: n/a/10 n/a votes

, ,

, ,

n/a

France | Germany

1482

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Renegades (2017), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Renegaţii e povestea unei echipe de pușcași marini americani în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt detectați de inamic, așa că acum nu mai au decât 10 ore pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

Protagoniștii filmului sunt J.K. Simmons (Whiplash) și Sullivan Stapleton (300 : Rise of An Empire), regia îi aparține lui Steven Quale (Final Destination 5 și Into the Storm), iar scenariul, după o poveste originală, e scris de Richard Wenk și Luc Besson (Taken și Lucy).

Renegades la noua sa intalnire, 3 februarie, se lupta impotriva unui numar de alte picsuri care vizeaza baietii. Collide, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Collide, Blomhouse, Inelul Paramount de la HighTop. Si T2 Trainspotting. Paramount are, de asemenea, dramă bazată pe credință.

Renegades este regizat de Steve Quale, al cărui ultim film Into The Storm a anulat 161 milioane de dolari la globalul B.O. Ultimul său film urmează o echipă de marinari SEAL pe o misiune în Europa risipită de război, care descoperă o comoară de aur la fundul unui lac – zvonuri că merită sute de milioane. Într-un efort de a ajuta localnicii, aceștia devin necinstiți și inginerii unui heist pentru a recupera aurul și a-l întoarce proprietarilor de drept într-o cursă împotriva ceasului. Oscar câștigător J.K. Simmons joacă împreună cu Sullivan Stapleton. Quale regizat de un scenariu de Richard Wenk și Luc Besson.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2017Filme ActiuneFilme HD ROFilme În curândFilme noiFilme OnlineFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
Renegades (2017), filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close