mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Renegaţii – Renegades (2017), filme online subtitrat în Română

PG-13 n/a ActionAcțiuneFilme 2017Filme ActiuneFilme HD ROFilme În curândFilme noiFilme OnlineFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

n/a
IMDB: n/a/10 n/a votes

, ,

, ,

n/a

France | Germany

19399

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Renegaţii – Renegades (2017), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Renegaţii e povestea unei echipe de pușcași marini americani în misiune într-o Europă destrămată de război, și care descoperă o comoară pe fundul unui lac, despre care se spune că ar valora milioane de dolari. Pentru a-i ajuta pe localnici, soldații decid să nesocotească ordinele și orchestrează un jaf pentru a sustrage aurul ca să-l returneze proprietarilor de drept. Dar, printr-o întorsătură nefastă a sorții, sunt detectați de inamic, așa că acum nu mai au decât 10 ore pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea.

Protagoniștii filmului sunt J.K. Simmons (Whiplash) și Sullivan Stapleton (300 : Rise of An Empire), regia îi aparține lui Steven Quale (Final Destination 5 și Into the Storm), iar scenariul, după o poveste originală, e scris de Richard Wenk și Luc Besson (Taken și Lucy).

Renegades la noua sa intalnire, 3 februarie, se lupta impotriva unui numar de alte picsuri care vizeaza baietii. Collide, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Collide, Blomhouse, Inelul Paramount de la HighTop. Si T2 Trainspotting. Paramount are, de asemenea, dramă bazată pe credință.

Renegades este regizat de Steve Quale, al cărui ultim film Into The Storm a anulat 161 milioane de dolari la globalul B.O. Ultimul său film urmează o echipă de marinari SEAL pe o misiune în Europa risipită de război, care descoperă o comoară de aur la fundul unui lac – zvonuri că merită sute de milioane. Într-un efort de a ajuta localnicii, aceștia devin necinstiți și inginerii unui heist pentru a recupera aurul și a-l întoarce proprietarilor de drept într-o cursă împotriva ceasului. Oscar câștigător J.K. Simmons joacă împreună cu Sullivan Stapleton. Quale regizat de un scenariu de Richard Wenk și Luc Besson.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2017Filme ActiuneFilme HD ROFilme În curândFilme noiFilme OnlineFilme ThrillerThrillerTrailer 2017-2018

Distribuie si tu ...
Renegaţii – Renegades (2017), filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. alex spune:

    Tare prost ma sunt. Care vrea sa vada ce prost sunt ma gasiti aici: galantulgalant@yahoo.com

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close