Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Reset – Resetarea (2017), filme online HD subtitrat în Română

Reset – Resetarea (2017), filme online HD subtitrat în Română

Reset    30 Jun 2017

N/A 105 min Filme dupa aniFilme DVDRipFilme DVDSCRFilme HDFilme HD 720pFilme HD-1080pFilme HDRipFilme OnlineFilme pe mediarplTrailer 2017-2018

5.7
IMDB: 5.7/10 225 votes

, , ,

1 nomination.

China

131

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Reset – Resetarea (2017), filme online HD subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Reset – Resetarea (2017), film online HD subtitrat în Română

Xia Tian (Yang Mi) este cercetător care lucrează în cadrul companiei Nexus. Echipa ei, aflată sub conducerea Directorului (King Shih-Chieh), lucrează la o tehnologie care să permită oamenilor călătoria în universuri paralele. Cu toate acestea, tehnologia este doar la început şi testele pe animale le provoacă o stare de agresivitate, iar celulele lor se dezintegrează. IPT Lab, o agenţie concurentă care lucrează ladezvoltarea aceleiaşi tehnologii, îl angajează pe Tsui Hu (Wallace Huo) pentru a fura progresul cercetării celor de la Nexus.

Tsui Hu îl răpeşte pe fiul lui Xia Tian, Dou Dou (Hummer Zhang), şi îi oferă lui Xia Tian un termen limită de doar o oră pentru a-i aduce toate cercetările pe care le-au făcut până în prezent dacă vrea să-şi recupereze copilul. Xia Tian ia tot progresul tehnologic pentru a-l oferi răpitorului, numai că nu reuşeşte să se încadreze în acel timp limită de o oră şi Tsui Hu îl ucide pe Dou Dou.

Deoarece nu-şi poate imagina viaţa fără copilul ei, Xia Tian se întoarce în clădirea Nexus şi foloseşte acceleratorul de particule pentru a călători ea însăşi într-un univers paralel, dar înapoi în timp cu o oră si 50 minute. În universul paralel, Xia Tian ia locul sinelui ei şi, cunoscând modul în care se vor desfăşura evenimentele, reuşeşte să îi ducă mai repede cercetările lui Tsui Hu. Ea îl recuperează pe Dou Dou, dar îl păcăleşte pe răpitor oferindu-i date false. Acesta din urmă se prinde de manevră şi îi urmăreşte, ucigându-l iarăşi pe Dou Dou şi forţând-o pe Xia să călătorească în cel de-al treilea univers paralel pentru a încerca să schimbe din nou cursul evenimentelor.

Urmăreşte online filmul Reset – Resetarea (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

188 total views, 1 views today

Reset – Resetarea (2017), filme online HD subtitrat în Română
Reset – Resetarea (2017), filme online HD subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare

Close