mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Robot Overlords 2014
Voteaza acest Film-Serial.

Robot Overlords 2014, film online HD, subtitrat în Română

La puţină vreme după ce s-a produs o invazie şi planeta Pământ a fost preluată de o rasă puternică de roboţi extratereştri ce doresc ingeniozitatea şi cunoştinţele oamenilor, populaţia a fost pusă în postura de-a fi, practic, arestată la domiciliu şi nu are voie să iasă afară din propriile case. Părăsirea incintei fără permisiune ar însemna automat să îşi rişte viaţa. Fiind monitorizaţi în permanenţă de nişte implanturi electronice în gât, santinelele robot sunt capabile să urmărească fiecare mişcare a oamenilor pentru a-i controla.

Ceea ce începe ca o aventură amuzantă pentru un grup de copii inteligenţi dintr-un oraş britanic, se dovedeşte a fi o realizare genială deoarece aceştia reuşesc să altereze dispozitivul electronic implantat şi să iasă din starea de asediu impusă de roboţi. Descoperind capabilităţile implanturilor electronice, ei realizează rapid cât de importantă ar putea să fie această informaţie şi că are şansa de-a reprezenta singura cale de salvare a rasei umane ce a devenit captiva roboţilor.

Conduşi de talentatul Sean (Callan McAuliffe), care descoperă că are abilitatea mentală de-a interfera cu roboţii şi a-i controla, puştii se adună şi lucrează împreună pentru a mai recruta alţi oameni ce doresc să se răscoale împotriva regulilor impuse de aceste maşinării. Ceea ce le pune cele mai multe probleme puştilor nu sunt maşinăriile ci colaboratorii lor umani conduşi de Smythe (Ben Kingsley), astfel că ei sunt nevoiţi să invoce toată capacitatea emoţională şi puterea pentru a se lupta împotriva controlului impus de roboţi. După o confruntare cu colaboratorii, ei descoperă nişte indicii ale unei aşezări omeneşti într-o mină abandonată.

Urmăreşte online filmul Robot Overlords 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
Robot Overlords 2014
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close