mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Rules Don’t Apply (2016)

127 min Filme 2016Filme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme Romantic

5.7
IMDB: 5.7/10 3,485 votes

, , ,

36

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Rules Don’t Apply (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Rules Don’t Apply 2016, filme online HD, subtitrat în Română

În anul 1964, Frank Forbes (Alden Ehrenreich), Levar Mathis (Matthew Broderick) şi Nadine Henly (Candice Bergen) aşteaptă cu nerăbdare ca Howard Hughes (Warren Beatty) să sune la ora 04:30 doi membri ai presei (Peter Mackenzie şi Paul Sorvino). Frank merge să-l verifice pe Hughes care nu mai răspunde. Câţiva ani mai târziu, Frank se duce să o ia pe Marla Mabrey (Lily Collins), o frumoasă femeie din Virginia care aspiră să ajungă actriţă. Alături de ea se află şi mama ei, Lucy (Annette Bening).

Frank devine şoferul Marlei şi le duce pe cele două oriunde doreşte. Marla se află sub un contract strict cu RKO de unde primeşte 400 de dolari pe săptămână şi locuieşte într-o casă plătită de Hughes şi asociaţii lui. Marla şi Lucy ajung să se sature de faptul că încă nu l-au întâlnit pe Hughes şi nici nu au aflat vreo informaţie cu privire la testul de actorie la care va fi supusă Marla. Pe când se duce să ridice salariul Marlei, Lucy îi spune despre frustrările sale şi lui Frank.

Acesta le spune celor două că nici el nu s-a întâlnit până acum faţă-n faţă cu Hughes. Marla începe să se împrietenească apoi alte două actriţe pe nume Mamie (Haley Bennett) şi Sally (Megan Hilty), iar acestea o informează că se află în aceeaşi situaţie ca şi ea, neştiind nimic. Mai mult de atât, ea află că sunt în jur de 30 de actriţe care locuiesc în casele din apropiere. Frank merge s-o ia pe Marla, iar Levar îi reaminteşte că niciunul dintre angajaţii lui Hughes nu are voie să aibă vreo relaţie de iubire sau vreun contact direct cu actriţele aflate sub contract.

Urmăreşte online filmul Rules Don’t Apply 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
Rules Don’t Apply (2016)
Rules Don’t Apply (2016)
Rules Don’t Apply (2016)
Rules Don’t Apply (2016)
Rules Don’t Apply (2016)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close