mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Saw (2004) Puzzle mortal

103 min Filme 2004Filme HD ROFilme OnlineFilme ThrillerFilme vechi

7.7
IMDB: 7.7/10 314,401 votes

, , ,

49

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Saw (2004) Puzzle mortal
Voteaza acest Film-Serial.

Saw (2004) Puzzle mortal filme online HD, subtitrat în Româna

Înca de la prima secvență a filmului Saw, publicul este aruncat în mijlocul acțiunii: doi bărbați se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legați cu lanțuri de perete. Nu știu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri. Este un film intens, extrem de complex, cu o intrigă năucitoare și cu un final surpriză care a șocat publicul la festivalul de lansare. PUZZLE MORTAL are o perspectivă unică, viscerală, asupra ororii umane.

”Cred că filmul îți permite să te transpui în situația acestor două personaje”, spune regizorul/scenaristul James Wan. “Te face să te întrebi ce-ai face dacă ai fi în pielea lor? Ai fi oare capabil de orice pentru a supraviețui?”

“Este factorul-surpriza”, adaugă scenaristul/actorul Leigh Whannell, care joacă în film rolul lui Adam. “Este înspăimântător să nu știi unde te afli sau ce se întâmplă cu tine, practic să nu ai niciun fel de control. PUZZLE MORTAL este povestit din punctul de vedere al victimelor, nu din cel al poliției, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori în thriller-urile cu care ne-am obișnuit. Pe măsura ce filmul rulează, publicul descoperă indicii odată cu personajele. Așa că este foarte ușor să te identifici cu cei doi eroi.

Urmareste online filmul Saw (2004) Puzzle mortal cu subtitrare în Româna si calitate 1080p HD.

Distribuie si tu ...
Saw (2004) Puzzle mortal
Saw (2004) Puzzle mortal
Saw (2004) Puzzle mortal
Saw (2004) Puzzle mortal
Saw (2004) Puzzle mortal
Saw (2004) Puzzle mortal
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close