Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Shooter – Lunetistul 2007

Shooter – Lunetistul 2007

23 Mar 2007

124 min Filme 2007Filme ActiuneFilme CrimaFilme DramaFilme HD RO

7.2
IMDB: 7.2/10 266,230 votes

, , ,

207

Raportează eroarea

Shooter – Lunetistul 2007
Voteaza acest Film-Serial.

Shooter – Lunetistul 2007 filme online HD, subtitrat în Româna

Personajul Bob Lee Swagger a aparut prima data in Point of Impact, romanul scris de Stephen Hunter – castigator al premiului Pulitzer. El este critic de film si publica in The Washington Post. Suspansul romanului, setea cu care a fost citit, actiunea isteata, rapida, l-a facut bestseller si atunci eroul a mai primit doua misiuni in alte doua carti: Black Light si Time to Hunt.Hunter are si el un mic rol in Lunetistul si declara ca s-a gandit intotdeauna ca Bob Lee Swagger ar putea fi un personaj de film daca povestea ar fi corect abordata cinematografic.

„Bob Lee Swagger este un barbat extrem de dotat, dedicat, incredibil de curajos care insa in filme este doar utilizat si nu pus in valoare atat cat ar merita”, spune Hunter. „Am vrut ca eroul sa fie portretizat asa cum este el, sa aratam ceea ce este deosebit si poate fi exemplu, dar in acelasi timp sa punem in evidenta si temerile, frica, indoielile. Povestea, cartea si vrem ca si filmul sa ridice niste intrebari: ce este loialitatea, ce este onoarea si ce este curajul”, continua Hunter.

Scenaristul Jonathan Lemkin a avut sarcina sa scoata esentialul si sa inchege un scenariu pentru un film de 2 ore dintr-un roman de 550 de pagini, plin de detaliile vietii de zi cu zi a lunetistului. In final a iesit un scenariu de 120 de pagini. Inspiratia lui Lemkin nu s-a limitat la carte, ci a luat mult din thrillerele anilor ’70 cu subiecte despre conspiratii si neincredere. „Am petrecut o groaza de timp uitandu-ne la filme din acea perioada si gandindu-ne cum am putea folosi acel stil translat in anul 2007”, spune Lemkin.Scufundandu-se mai adanc in scris si in acelasi timp in mintea lui Swagger, Lemkin a crezut ca un mic antrenament intr-o baza militara a puscasilor Marini nu i-ar strica. Chiar a invatat sa tinteasca, sa se tarasca prin tufisuri, sa curete o arma si sa gandeasca ca un lunetist. A petrecut timp si la FBI, a cercetat si cate ceva despre medicina si a aflat spre exemplu ca in timpul lui Napoleon infectiile se tratau cu zahar. Ceea ce a vrut Lemkin sa inteleaga este ceea ce il motiveaza pe un om ca Swagger. El spune: „Bob Lee Swagger nu face ceea ce i se spuna sa faca daca nu este convins ca trebuie exista un motiv intemeiat. El crede in onoare si actioneaza dupa un cod propriu”.

Urmareste online filmul Shooter – Lunetistul 2007 cu subtitrare în Româna si calitate 1080p HD.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=natRMn81kiY[/embedyt]

164 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Shooter – Lunetistul 2007
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close