Totul online pe mediaRPL

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Son of Sardaar 2012, Online Subtitrat in Romana

Son of Sardaar 2012, Online Subtitrat in Romana

Son of Sardaar     13 November 2012 (India)

PG-13 2h 21min ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2012Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

3,9
IMDB: 3,9/10 7.431 votes

, , ,

, , , , , , , , ,

4 wins & 2 nominations

India

716

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Son of Sardaar 2012, Online Subtitrat in Romana
Votează 8 (100%) 1 voturi

Son of Sardaar 2012, film online HD subtitrat în Română

Povestea este centrată în jurul a două familii al căror capi de familie s-au ucis reciproc în urmă cu mai mulţi ani. Băieţii acestora, Jaswinder Randhawa şi Balwinder Sandhu, sunt la rândul lor inamici de moarte care se urăsc din toată fiinţa lor. Jaswinder s-a ascuns de-a lungul vremii în Londra, în timp ce Balwinder aşteaptă ca acesta să se întoarcă în Punjab ca să poată să se răzbune pentru moartea tatălui său prin pedepsirea sau chiar uciderea lui Jaswinder.

În zilele noastre, Jassi Randhawa (Ajay Devgan) este un bărbat bun de nimic ce nu are loc de muncă şi îşi iroseşte timpul. El primeşte o scrisoare din partea guvernului de la Punjab referitor la cumpărarea proprietăţii sale pe care o deţine în acel oraş. Pentru a-şi putea vinde proprietatea, Jassi este nevoit să întoarcă la Punjab şi a se ocupa de formalităţi. În trenul spre casă, el se întâlneşte cu o fatăpe nume Sukhmeet (Sonakshi Sinha) de care se îndrăgosteşte lulea.

Ajuns în Punjab, Jassi se întâlneşte din pură întâmplare cu Billu (Sanjay Dutt) şi, după ce vede că acesta este nou sosit în zonă, Billu îl invită pe Jassi la el acasă unde îl tratează ca pe un zeu. Acolo, Jassi realizează faptul că Billu este nimeni altul decât fratele lui Sukhmeet. La scurtă vreme după aceea, ei realizează că Billu este Balwinder Singh, iar Jassi este prescurtarea de la Jaswinder. Însă familia lui Billu trebuie să urmeze o regulă simplă: un oaspete nu trebuie niciodată să fie rănit în niciun fel. Aşa că Billu va trebui să aştepte ca Jassi să plece din casa lui pentru a-l ucide.

Urmăreşte online filmul Son of Sardaar 2012, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2012Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

735 total views, 2 views today

Son of Sardaar 2012, Online Subtitrat in Romana
Son of Sardaar 2012, Online Subtitrat in Romana
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare