mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Standoff (2016)

1h 20min Filme 2016Filme HD ROFilme OnlineFilme Thriller

6,0
IMDB: 6,0/10 4.754 votes

, ,

57

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Standoff (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

Standoff – Confruntarea 2016, film online HD, subtitrat în Română

O fată pe nume Bird (Ella Ballentine), împreună cu iubitul mătuşii sale care aşteaptă în maşină, în timp ce vizitează mormântul părinţilor ei la comemorarea celor zece ani de când au trecut în nefiinţă, vede şi fotografiază un asasin plătit (Laurence Fishburne) cum omoară oamenii care participă la înmormântare. Acesta îi omoară iubitul mătuşii, Roger, şi încearcă s-o ucidă şi pe ea, dar reuşeşte să fugă în pădure. Bird ajunge la casa unui veteran de război, Carter (Thomas Jane), care promite s-o apere.

Ajungând la rândul său la acea casă, asasinul deschide focul asupra celor doi, iar Carter ripostează, ambii alegându-se cu răni. În timpul unei pauze, asasinul încearcă să-l convingă pe Carter să i-o predea pe fată şi îl va lăsa în pace pe el, însă acest lucru nu se întâmplă. Carter află de la fată ce s-a întâmplat la cimitir şi că are o poză cu chipul asasinului. Cotrobăindu-i prin lucrurile de la subsol, asasinul descoperă fosta carieră de militar a lui Carter şi încearcă să-i spună că şi el este fost militar şi înţelege de ce o protejează pe fată.

Între timp, un ajutor de şerif se întâmplă să dea peste maşinile abandonate de la cimitir. Înapoi la casa unde se poartă conflictul, asasinul descoperă un lucru din trecutul lui Carter şi încearcă să în atace pe cale psihologică, ramintindu-i tragicul incident şi să-l facă să cedeze. Bird, pe de altă parte, încearcă să-l tempereze pe Carter deoarece el este singura ei speranţă de supravieţuire, reuşind să-l motiveze să lupte în continuare pentru salvarea ei şi prinderea criminalului.

Urmăreşte online filmul Standoff – Confruntarea 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
Standoff (2016)
Standoff (2016)
Standoff (2016)
Standoff (2016)
Standoff (2016)
Standoff (2016)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close