Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat in Romana

Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat in Romana

Superman: Brainiac Attacks    20 Jun 2006

UNRATED 76 min AdventureAnimaţieAnimationAventuriFantasticFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2006Filme animate pe mediarplFilme AventuraFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

6.0
IMDB: 6.0/10 3,028 votes

, , , , , , ,

N/A

USA

271

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat in Romana
Votează 4.8 (60%) 1 voturi

Superman: Brainiac Attacks 2006, film animat online HD, subtitrat în Română

Brainiac aterizează forţat pe Pământ şi deturnează Laboratoarele Lex pentru a colecta datele Pământului şi a acumula puterea sistemelor sale armate. Lois Lane şi Jimmy Olsen sunt trimişi la unul dintre laboratoarele lui Lex Luthor după ce Brainiac soseşte pe Pământ pe un meteorit, reuşind să evite tentativele satelitului lui Luthor de-a distruge orice potenţial pericol spaţial care ar putea să afecteze Pământul, într-o tentativă de-a creşte propria popularitate în defavoarea lui Superman cu privire la adevăratul erou al omenirii.

Superman ajunge şi el la scurtă vreme şi îl găseşte pe Brainiac descărcând datele din calcultoare cu informaţii referitoare la mai multe forme de armament ale LexCorp, inclusiv arma cu care Luthor a încercat să-l distrugă mai devreme pe Brainiac. Folosindu-şi respiraţia de gheaţă, Superman pare că reuşeşte să-l anihileze pe Brainiac după o luptă purtată în doi. Martor la incident şi văzând că arma lui ar putea fi folosită pentru distrugerea lui Superman, Luthor găseşte chipul cerebral al lui Brainiac fiind în stare de funcţionare şi îl ia pentru a-l reactiva pe acesta în laboratorul său.

El propune apoi ca Brainiac, folosindu-se de tehnologia din LexCorp, dar şi de Kryptonite, să-l învingă pe Superman, iar apoi Luthor să intervină şi să-l alunge pe Brainiac de pe Pământ în faţa întregii omeniri pentru a părea el ca fiind adevăratul Erou al planetei. Brainiac va fi liber să cucerească orice alte planete doreşte, iar Luthor va rămâne să se ocupe de planeta Pământ. Brainiac acceptă înţelegerea şi începe să se reconstruiască şi să se îmbunătăţească pe sine.

Urmăreşte online filmul animat Superman: Brainiac Attacks 2006, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureAnimaţieAnimationAventuriFantasticFilm animat dublat în limba RomânăFilme 2006Filme animate pe mediarplFilme AventuraFilme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

357 total views, 1 views today

Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat in Romana
Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat in Romana
Superman: Brainiac Attacks, Online Subtitrat in Romana
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Socializam cu tine!

Filmul Săptămânii

Seriale Populare

Emisiuni Online

Filme asemănătoare