mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Sweet November (2001)

1h 59min Filme 2001Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme vechi

6,7
IMDB: 6,7/10 73.418 votes

, ,

48

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Sweet November (2001)
Voteaza acest Film-Serial.

Vezi filmul Sweet November online subtitrat în limba română și calitate HD.

ATENȚIE!!! DESCRIEREA ESTE PUȚIN PREA DETALIATĂ!!!   Nelson Moss (Keanu Reeves) o întâlneşte întâmplător pe Sara Deever (Charlize Theron), o femeie total diferită faţă de cele pe care le-a întâlnit el vreodată. Ignoranţa lui o face pe Sara să pice un test important. Ea îi cere cu insistenţă să petreacă o lună împreună şi îi promite că în acest timp o să-i schimbe viaţa pentru totdeauna, în bine. După ce în prima zi de noiembrie Nelson este concediat de la locul de muncă şi părăsit de iubită, Sara se culcă cu el şi în ziua următoare, Chaz (Jason Isaacs), un prieten apropiat de-al Sarei, se întâlneşte cu ei şi îl numeşte pe Nelson ca fiind „noiembriele” ei (câte un bărbat pentru fiecare lună).

De-a lungul întregii luni noiembrie, cei doi petrec timp frumos împreună și ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. În timpul acestei luni și a aventurilor pe care le trăiește cu Sara, Nelson își analizează viața actuală și trecutul, împrietenindu-se cu un copil orfan de tată pe nume Abner. Îndrăgostit la nebunie de Sara, Nelson îi cere să se mărite cu el. Deoarece Sara suferă de o boală terminală, ea nu poate suporta ideea de-al face pe acesta să treacă prin chinul de-a o vedea murind, așa că îi cere să plece.

Sara îi spune lui Chaz că Nelson a cerut-o în căsătorie, o veste care nu-l surprinde deloc pe acesta, deoarece ea a mai avut astfel de „luni”. Ea recunoaşte acest lucru, dar spune că acum este pentru prima oară când şi-ar fi dorit să poată răspunde „da” acestei propuneri. Sara hotărăşte că este mai bine pentru Nelson să se despartă acum şi pune capăt relaţiei, dar acesta nu se lasă aşa uşor şi încearcă să o facă să revină asupra acestei decizii.

Urmăreşte online filmul Sweet November 2001 (Idilă de noiembrie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Distribuie si tu ...
Sweet November (2001)
Sweet November (2001)
Sweet November (2001)
Sweet November (2001)
Sweet November (2001)
Sweet November (2001)
Sweet November (2001)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close