mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

The Bad Batch (2017), filme online subtitrat în Română

1h 58min Filme 2017Filme HD ROFilme În curândFilme noiFilme OnlineFilme RomanticFilme SF

6,1
IMDB: 6,1/10 580 votes

, ,

234

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

The Bad Batch 2016, film online HD subtitrat în Română

O tânără femeie pe nume Arlen este tatuată şi aruncată în interiorul unei zone îngrădite din afara statului Texas. Un semn avertizează asupra faptului că acea proprietate nu este considerată ca parte a Statelor Unite ale Americii, iar legile americane nu se aplică acolo sub nicio formă. Nu trece mult timp, iar Arlen este victima atacului a doi bărbaţi care conduc un cart de golf. Când Arlen se trezeşte, ea realizează că a fost legată şi răpită de nişte canibali.

Arlen reuşeşte să găsească resursele necesare pentru a scăpa din ghearele canibalilor, dar nu iese întreagă de acolo, ea pierzându-şi o mână şi un picior. Ea este apoi găsită în plin deşert de către un bărbat ciudat care o ia şi o duce într-un oraş numit „Comfort” unde este îngrijită şi i se oferă o proteză pentru picior. Cinci luni mai târziu, o Arlen vindecată în mare parte, se îndreaptă spre deşert unde vede un cart similiar cu cel care era condus de canibali când a fost răpită.

Ea găseşte o mamă şi o fiică ce caută prin gunoaie ceva ce le-ar putea fi de folos. realizând că şi acestea sunt nişte canibale, Arlen o împuşcă pe mamă. Ea o ia pe fetiţă şi se întoarce în oraş. Arlen este găsită ulterior de către Miami Man, tatăl copilului pe care l-a luat ea. Când vine şi îi spune că vrea să-şi ia copilul înapoi el o ameninţă c-o va ucide dacă nu-l conduce către oraş unde este fetiţa. Pe drum, cei doi ajung să se împrietenească, totuşi, iar el mărturiseşte faptul că a fost aruncat în acest teritoriu fără legi deoarece a fost prins fără acte în Cuba.

Urmărește online filmul The Bad Batch (2016), cu subtitrare în Română și calitate HD.

 

Distribuie si tu ...
The Bad Batch (2017), filme online subtitrat în Română
The Bad Batch (2017), filme online subtitrat în Română
The Bad Batch (2017), filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close