Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Bishop’s Wife 1947, filme online subtitrat în Română

The Bishop’s Wife 1947, filme online subtitrat în Română

The Bishop's Wife    16 February 1948

109 min ChristmasComedieComedyCraciunFantasticFantasyFilme 1947Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Romantic

7.6
IMDB: 7.6/10 11,016 votes

, , , , , , , , ,

Won Oscar. Another 4 nominations

USA

89

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
The Bishop’s Wife 1947, filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

The Bishop’s Wife 1947 (Soţia Episcopului), film online HD, subtitrat în Română

Episcopul Henry Brougham (David Niven), stresat cu strângerea de fonduri pentru construirea unei noi catedrale, se roagă să fie ghidat de divinitate. Rugăciunile sale par să fie ascultate de un înger suav numit Dudley (Cary Grant), care îşi dezvăluie identitatea numai clericilor. Cu toate acestea, misiunea lui Dudley nu este aceea de-a ajuta la construirea catedralei ci aceea de a-l ghida spiritual pe Henry şi toţi oamenii care se află în jurul său. Henry a devenit obsedat de strângerea de fonduri şi a pus această misiune mai presus de viaţa lui de familie.

Relaţia cu soţia lui, Julia (Loretta Young), dar şi cu fiica lor, începe să sufere serios din cauza absenţei lui şi concentrarea asupra catedralei. Toată lumea, cu excepţia lui Henry, este cucerită de Dudley. Sub farmecul său cade chiar şi necredinciosul profesor Wutheridge (Monty Wooley). Dudley îi convinge pe enoriaşii bogaţi, mai ales pe văduva Agnes Hamilton (Gladys Cooper), să contribuie şi ei la strângerea de fonduri, însă nu pentru a se construi catedrala.

El o convinge pe femeie să doneze bani pentru a hrăni şi îmbrăca oamenii care au nevoie de aceste lucruri, spre disperarea lui Henry care vrea să construiască acea catedrală cu orice preţ. Pentru a nu mai pierde timp, Dudley redecorează pomul de Crăciun în doar câteva secunde, salvează o biserică veche prin retrezirea interesului faţă de corul bisericesc şi alte mici miracole. Însă când Dudley începe să-şi petreacă timpul consolându-o pe Julia se produce un declic neaşteptat: Dudley se îndrăgosteşte de ea. Simţind asta, Henry devine gelos şi nerăbdător ca acest oaspete nepoftit să-şi termine misiunea şi să plece mai repede.

Urmăreşte online filmul The Bishop’s Wife 1947 (Soţia Episcopului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ChristmasComedieComedyCraciunFantasticFantasyFilme 1947Filme ComedieFilme CraciunFilme de ColectieFilme DragosteFilme dupa aniFilme FantasticFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Romantic

116 total views, 2 views today

The Bishop’s Wife 1947, filme online subtitrat în Română
The Bishop’s Wife 1947, filme online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close