mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

The Caiman – Il caimano 2006, filme online subtitrat în Română

PG 1h 52min ComedieComedyDramăFilme 2006Filme ComedieFilme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme vechiRomanceRomantic

6,7
IMDB: 6,7/10 4.029 votes

, ,

, ,

22 wins & 26 nominations.

France | Italy

60

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

The Caiman – Il caimano 2006, filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

The Caiman – Il caimano 2006 (Caimanul), film online HD, subtitrat în Română

La nuntă între doi tineri comunişti, oficiată de un funcţionar al Partidului Comunist sub un poster de-al lui Mao-Tse Tung, mireasa în înjunghie brusc pe mire şi apoi fuge, fiind urmărită de către poliţie. Acesta este, însă, sfârşitul unui film realizat şi proiectat de un copil de 10 ani într-un cinematograf în aer liber în onoarea lui Bruno Bonomo (Silvio Orlando), un producător de film ce a realizat mai multe filme în anii ’70 unde soţia sa, Paola (Margherita Buy), avea rolurile principale.

În timpul acestui omagiu, o tânără femeie îi prezintă scenariul unui film pe care vrea să-l regizeze cu ajutorul său. Programat să înceapă un proiect care să sărbătorească întoarcerea din voiaj a lui Columb la puţin timp după ce a descoperit America, Bruno este uimit atunci când regizorul său, Franco Caspio, renunţă din cauza bugetului foarte redus de care are parte filmul cu pricina, susţinând că nu poate să realizeze ceva de calitate cu atât de puţini bani, aşa că preferă să se retragă din proiect.

Brusc, Bruno se regăseşte în neplăcuta situaţie de-a nu mai avea niciun proiect, niciun ban şi niciun atu. Adăugându-se la acest şir de probleme este faptul că soţia sa îi cere să se despartă, chiar dacă au doi băieţi împreună. Ea îşi doreşte să aibă mai mult timp pentru a urmări o carieră artistică. Bruno scriptul care i-a fost oferit şi realizează că este o relatare subtilă a lui Silvio Berlusconi, magnatul media italian care şi-a promovat cariera politică prin intermediul presei şi a posturilor sale TV.

 

Urmăreşte online filmul The Caiman – Il caimano 2006 (Caimanul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
The Caiman – Il caimano 2006, filme online subtitrat în Română
The Caiman – Il caimano 2006, filme online subtitrat în Română
The Caiman – Il caimano 2006, filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close