Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Discovery – Descoperirea (2017)

The Discovery – Descoperirea (2017)

The Discovery    31 Mar 2017

N/A 110 min Filme 2017Filme HD ROFilme MisterFilme noiFilme OnlineFilme Psihologice

7.0
IMDB: 7.0/10 627 votes

, , ,

N/A

USA

121

Raportează eroarea

The Discovery – Descoperirea (2017)
Voteaza acest Film-Serial.

The Discovery – Descoperirea 2017, film online HD subtitrat în Română

Thomas Harbor (Robert Redford) este un om care susţine că poate dovedi ştiinţific faptul că există viaţa de apoi, iar ca urmare a acestui fapt rata sinuciderilor a crescut foarte mult. El oferă un interviu şi reporterul întreabă dacă se simte cumva responsabil pentru aceste sinucideri, însă Harbor răspunde că nu. La doi ani după descoperirea sa, băiatul lui Harbor, Will (Jason Segel), călătoreşte pe un feribot unde întâlneşte o femeie misterioasă pe nume Isla (Rooney Mara).

Cei doi poartă o conversaţie şi Will îi spune Islei că îi pare cunoscută. El spune că e supărat de rata sinuciderilor, însă ea e de altă părere şi crede că sinuciderea este o cale de scăpare uşoară. Ulterior, el este luat de fratele său Toby (Jesse Plemons) şi dus cu maşina la o vilă izolată unde tatăl lor a construit o staţie nouă. Toţi oamenii care lucrează pentru tatăl lor sunt persoane care au încercat în trecut să se sinucidă.

Cei doi fraţi intră într-o cameră unde îi întâlnesc pe Lacey (Keough) şi Cooper (Canada), iar apoi îl văd pe tatăl lor legat de o maşinărie prin intermediul căreia aceştia îl ucid şi reînvie. Will îl învinovăţeşte pentru rata crescută a sinuciderilor. Mai târziu, Will o vede pe Isla pe o plajă şi încearca să se sinucidă intrând în mare cu un rucsac plin de pietre şi fuge spre ea încercând să o salveze. La o întâlnire ulterioară, Thomas explică faptul că a inventat o maşinărie care să înregistreze ceea ce văd oamenii morţi în viaţa de apoi.

Urmăreşte online filmul The Discovery – Descoperirea 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

46 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close