mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

The Expendables 4 (2017), filme online subtitrat în Română

N/A ActionAcțiuneAventuriDramăFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme În curândFilme OnlineFilme Thriller

9.9
IMDB: 9.9/10 9999 votes

5652

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Sylvester Stallone este transvazare din Expendables 4 după relatărilor , izbitoare diferențe creative cu șefii săi.

Franciza vechi-dudes-blow-chestii-up a fost lansat cu un film 2010 că icoanele faimos prezentate „acțiune din anii 80 Stallone, Arnold Schwarzenegger si Bruce Willis, împreună pentru prima dată.

Cele două continuări a adăugat place de Chuck Norris, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes și Jean-Claude Van Damme într-o listă care a inclus, de asemenea, Jet Li, Jason Statham si Dolph Lundgren.

Stallone se spune că a argumentat cu Nu Image / Millennium șef Avi Lerner asupra multor aspecte ale patrulea film, inclusiv script-ul său, director și care efecte vizuale companie de a utiliza.

Rambo Steaua a scris primele trei filme și regizat primul, precum și a jucat în ele, și a fost de a scrie al patrulea. Surse din industrie spun neînțelegerile sunt atât de mari că e renunțarea la franciza cu totul, deși Lerner nu este atât de sigur.

„Avem dezacorduri cu Sly, dar le – am avut timp de peste un an și jumătate“ , a declarat el Termen limita .

„Am convenit la 95 la suta din lucruri, dar există anumite lucruri în producție nu suntem de acord asupra. Nu cred că e terminat … În opinia mea, nu e mort.“

Stallone a recunoscut adăpare jos violența pentru un rating PG-13 a fost o greșeală pe Expendables 3 , promitand o revenire la bloodiness R-evaluat în al patrulea film.

Dar, din păcate, el nu va fi în jurul valorii pentru a se asigura, ca Barney Ross pune deoparte lui bereta decorate craniu și abandonează băieții lui pentru totdeauna.

 

Distribuie si tu ...

Director

No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comentariu

  1. georgebekerescu spune:

    Filmele sân titrate??? Momentan nu reușesc să vizionez nimic. Doar secvențe. Din păcate nu prea mă/pricep să caut… Mulțumesc pt acceptare.

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close