Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Ghazi Attack 2017

The Ghazi Attack 2017

17 Feb 2017

116 min Filme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme IstoricFilme noiFilme OnlineFilme Thriller

8.1
IMDB: 8.1/10 3,697 votes

, , ,

339

Raportează eroarea

The Ghazi Attack 2017
Voteaza acest Film-Serial.

The Ghazi Attack 2017, film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Xn2qOnKuOoc[/embedyt]

Marina indiană detaşează submarinul S21, aflat sub conducerea căpitanului Ranvijay Singh (Kay Kay Menon) pentru o misiune de supraveghere. Deoarece Singh este un soldat agresiv care e mai predispus la atacarea directă a inamicului în loc de apărarea teritoriului atunci când acesta se apropie, superiorii lui o desemnează pe Locotenent-Comandantul Arjun Verma (Rana Daggubati) să preia unele atribuţii de la Singh pentru ca acesta să nu poată deschide focul asupra inamicului – dacă ar face asta ar declanşa automat un război deschis între India şi Pakistan.

PNS Ghazi este un submarin extrem de bine realizat şi mult mai performant decât oricare altul deţinut de indieni. Acesta este detaşat de pakistanezi pentru a distruge INS Vikrant. Zilele trec, iar S21 efectuează misiuni de supraveghere de rutină, însă nu se găseşte nimic suspect. Într-o zi, ca din senin, ei interceptează un semnal care vine dinspre o navă de comerţ scufundată ce a fost distrusă de Ghazi. Arjun merge şi reuşeşte să salveze doi pasageri.

Din acel moment se observă un război al puterilor între Singh şi Arjun, cei doi contrazicându-se despre cum ar trebui să acţioneze în continuare. Singh este de părere că ar trebui să găsească submarinul Ghazi şi să-l atace, însă Arjun are ordine clare să nu îi permită acestuia să facă aşa ceva. Al doilea în comandă, Devraj (Atul Kulkarni), reuşeşte să îi calmeze pe cei doi şi să facă o pace temporară. Devraj are nevoie de permisiunea ambelor părţi pentru a putea lansa o torpilă, însă chiar dacă Singh îi cere să o lanseze, Arjun nu îşi dă acceptul.

Urmăreşte online filmul The Ghazi Attack 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

70 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
The Ghazi Attack 2017
The Ghazi Attack 2017
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close