mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

The Half Life of Timofey Berezin, filme online subtitrat în Română

R 1h 37min DramăFilme 2006Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

7,0
IMDB: 7,0/10 2.985 votes

, ,

, ,

2 wins.

USA

107

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

The Half Life of Timofey Berezin, filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

The Half Life of Timofey Berezin – Pu-239 2006 (Viaţa lui Timofei Berezin), film online subtitrat în Română

Timofey Berezin (Paddy Considine) lucrează la o fostă bază nucleară ultra-secretă care acum este învechită şi prost întreţinută în Skotoprigonyevsk-16, un fost oraş închis şi unde se efectuau mai multe experimente ştiinţifice. El ajunge sa fie expus radiaţiilor radioactive în timp ce încearcă de unul singur să oprească o defecţiune foarte gravă. Managerii draconici ai unităţii susţin că doza de radiaţii la care a fost expus nu este una care să-i pună viaţa în pericol şi îl acuză de sabotaj, suspendându-l fără plată.

Colegii de serviciu loiali, totuşi, îl ajută pe Timofey să descopere adevărul şi să expună public faptul că a fost supus unor radiaţii de 1000 rems şi nu de 100, aşa cum susţin superiorii lui. Mai mult decât atât, din cauza expunerii masive la radiaţii el mai are doar câteva zile de trăit. Înainte ca iubitoarea soţie a lui Timofey, Marina (Radha Mitchell), să înţeleagă pe deplin soarta tragică a soţului ei, el pleacă la Moscova într-o misiune de-a asigura un viitor mai bun ei şi fiului lor.

El se uneşte cu un gangster pe nume Shiv (Oscar Isaac) în speranţa că va reuşisă găsească un cumpărător pentru o canistră realizată de el însuşi care conţine puţin peste 100 de grame de plutoniu pe care l-a furat. În anul 1995, cu doar câţiva ani după dizolvarea Uniunii Sovietice, ei îşi petrec timpul hoinărind prin hoteluri, cluburi de noapte şi locuri private din noua lume interlopă a Moscovei, cochetând cu doi lorzi ai crimei rivali (Nikolaj Lie Kaas şi Steven Berkoff). Însă ceea ce nu ştiu cei doi este că amândoi sunt prinşi în acelaşi viciu…

Urmăreşte online filmul The Half Life of Timofey Berezin – Pu-239 2006 (Viaţa lui Timofei Berezin), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăFilme 2006Filme DramaFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme vechi

  • In caz ca acest film sau serial nu are subtitrare, inseamna ca a aparut azi sau zilele trecute iar traducerea nu a fost facuta de site-urile care se ocupa de subtitrari. Reveniti mai tarziu sau maine !!! 
    - Sfat !!! Atat timp cat subtitrarea nu este facuta de acele site-uri, degeaba cauti pe alte site-uri de seriale acest serial, pentru ca te asigur ca nu o il gasesti cu subtitrare.
  • Pentru a evita ca filmul sa se intrerupa, va rugam apasati play apoi pauza pentru maxim 5-10 minute.
  • Daca nu se vede player-ul va rugam sa apasati Ctrl + F5 .
  • Pentru a viziona filmele va recomandam sa folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
  • Daca apar erori sau intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati accesand sectiunea de contact.
  • Distribuie si tu ...
The Half Life of Timofey Berezin, filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close