Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Hurricane Heist 2018, filme online subtitrat în Română

The Hurricane Heist 2018, filme online subtitrat în Română

The Hurricane Heist    09 Mar 2018

PG-13 N/A ActionAcțiuneFilme 2018Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerThriller

6,6
IMDB: 6,6/10 18 votes

, , ,

N/A

USA

1342

Raportează eroarea

The Hurricane Heist 2018, filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

The Hurricane Heist 2018 (Cod Roşu de Jaf), film online subtitrat în Română

Orice om normal în momentul în care aude alarma de uragan face tot posibilul să se pună la adăpost şi, dacă este nevoie, chiar să-şi abandoneze propriile case. Nu acelaşi lucru se poate spune despre un grup de hoţi care au cu totul şi cu totul alt plan atunci când se dă alarma că unul dintre cele mai violente uragane din istorie se apropie cu paşi repezi de America. Când toată lumea din zonă se pregăteşte de evacuare sau baricadare, hoţii se pregătesc să jefuiască Trezoreria Americană.

În seiful Trezoreriei se află o sumă uriaşă de bani gheaţă: 600 de milioane de dolari, numai că planul lor foarte bine elaborat are o mică scăpare şi nu realizează că pentru a deschide seiful au nevoie de un cod pe care îl cunoaşte un singur agent al trezoreriei, o femeie pe nume Casey. Aceasta îşi găseşte un aliat neobişnuit în persoana unui meteorolog terifiat de uragane (mai ales din cauza faptului că tatăl său era vânător de uragane şi a murit în timpul unui astfel de fenomen), dar determinat să-şi salveze fratele care a fost răpit de hoţi. El îşi foloseşte cunoştinţele despre furtună ca pe o armă împotriva hoţilor.

Momentan filmul online (The Hurricane Heist 2018 (Cod Roşu de Jaf)) nu există, dar va fi adăugat pe site de îndată ce va fi posibil. Premiera în cinematografe va avea loc în data de 9 martie.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2018Filme ActiuneFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme 

1,444 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
The Hurricane Heist 2018, filme online subtitrat în Română
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Filme asemănătoare

Close