Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Last Valley (1971), filme online HD 720p, subtitrat în Română

The Last Valley (1971), filme online HD 720p, subtitrat în Română

The Last Valley     28 January 1971 (USA)

PG 2h 8min AdventureAventuriDramăFilme 1971Filme AventuraFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme VechiFilme WarRăzboiWar

7,4
IMDB: 7,4/10 2.242 votes

,

, ,

n/a

UK | USA

146

Raportează eroarea

The Last Valley (1971), filme online HD 720p, subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

The Last Valley 1971 (Valea făgăduinţei), film online HD subtitrat în Română

„Căpitanul” (Michael Caine) conduce o bandă de mercenari care luptă în războaiele celor care plătesc mai bine, indiferent de religie sau alte motive. Soldaţii lui fac prăpăd pe unde trec, iar în urma lor rămân doar cadavre, femei violate şi case jefuite. Vogel (Omar Sharif) este un fost profesor care încearcă să supravieţuiască măcelului civililor care se petrece prin toate regiunile din Germania. Vogel fuge de soldaţii Căpitanului şi în cele din urmă ajunge într-o vale idilică neatinsă de război.

Căpitanul şi un mic grup de soldaţi nu sunt deloc departe de această vale şi, prins acolo, Vogel îl convinge pe acesta să nu strice această vale frumoasă şi să conserve satul şi pentru propriul lor beneficiu deoarece restul zonelor rurale din ţară sunt greu încercate de foamete şi devastare. Vogel îi spune Căpitanului că aceasta este cea mai bună soluţie pentru toată lumea, iar acesta din urmă hotărăşte să rămână cu oamenii lui acolo pentru a trece peste iarnă.

El îi forţează apoi pe localnici să i se supună, mai ales pe conducătorul lor, Gruber (Nigel Davenport). Preotul catolic local (Per Oscarsson) este îngrozit de faptul că printre mercenari se află şi un număr important de protestanţi şi de atei, însă nu poate să facă mai nimic împotriva acestora. Mercenarii încep să se certe între ei mai ales atunci când Căpitanul ucide un membru disident, iar apoi toate divergenţele etnice sau religioase sunt puse de-o parte. La început, localnicii îşi acceptă soarta. Vogel este pus judecător de către Gruber pentru a rezolva disputele dintre soldaţi şi săteni.

Urmăreşte online filmul The Last Valley 1971 (Valea făgăduinţei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: AdventureAventuriDramăFilme 1971Filme AventuraFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme vechiFilme WarRăzboiWar

86 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
The Last Valley (1971), filme online HD 720p, subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close