mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

The Layover – Escala 2017, filme online HD, subtitrat în Română

R 1h 28min ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

5,6
IMDB: 5,6/10 223 votes

, ,

, , , , , ,

Fara premii

USA

635

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

The Layover – Escala 2017, film online HD, subtitrat în Română

Kate (Alexandra Daddario) şi Meg (Kate Upton) sunt prietene din copilărie şi colege de apartament care locuiesc în Seattle şi trec prin perioade stresante în viaţa lor. Kate este o profesoară de engleză ce predă la liceu şi s-a săturat de viaţa ei obişnuită, fiind şi presată de directorul Moss (Rob Corddry) să demisioneze deoarece el crede că ar trebui să-şi aleagă o altă profesie. Meg este o vânzătoare de cosmetice care încearcă să vândă nişte produse de înfrumuseţare Nord-Koreene.

După o noapte de beţie, aventuroasa Meg sugerează să meargă împreună într-o vacanţă pentru a uita de tot stresul ce le înconjoară. Rezervata Kate are anumite ezitări, dar cedează într-un final după ce Meg află că oricum a cumpărat deja biletele spre Fort Lauderdale ce nu pot fi rambursate. Ajunse în ultima clipă la aeroport pentru îmbarcare, Kate este aşezată pe locul de la geam, iar Meg pe cel din margine. Locul din jumătate este ocupat ulterior de Ryan (Matt Barr), un pompier chipeş care se îndreaptă spre o nuntă.

Atât Kate cât şi Meg sunt imediat atrase de el şi flirtează cu acesta fără jenă, însă Kate adoarme în cele din urmă din cauza multiplelor pastile anti-anxietate pe care le-a luat. Câteva ore mai târziu, avionul este direcţionat spre St. Louis din cauza unui avertisment de uragan. Profitând de ocazie, cele două fete continuă să flirteze şi, în cele din urmă, Kate îi spune lui Meg că se va lupta cu ea pentru a-l cuceri pe Ryan.

Urmăreşte online filmul The Layover – Escala 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Distribuie si tu ...
The Layover – Escala 2017, filme online HD, subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close