Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Lego Batman Movie 2017,

The Lego Batman Movie 2017,

10 Feb 2017

104 min Filme 2017Filme ActiuneFilme AnimatieFilme AventuraFilme HD ROFilme noiFilme Online

7.6
IMDB: 7.6/10 37,550 votes

55

Raportează eroarea

The Lego Batman Movie 2017,
Voteaza acest Film-Serial.

The Lego Batman Movie 2017 (Lego Batman: Filmul), film online nesubtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=aBJyp2LFHgk[/embedyt]

La trei ani după ce a salvat Universul LEGO împreună cu Emmet şi Wyldstyle, Batman îşi continuă lupta contra infractorilor din Gotham City. În timpul unei misiuni prin care să-l împiedice pe Joker din a distruge oraşul, Batman îi răneşte sentimentele inamicului său de moarte spunându-i că nu este aşa important în viaţa lui precum crede el, iar Joker caută să-l distrugă. În ziua următoare, Batman participă la o gală în postura de Bruce Wayne ocazionată de retragerea Comisarului Gordon şi ascensiunea fiicei acestuia, Barbara, în funcţia de Comisar al Departamentului de Poliţie din Gotham.

El se enervează în momentul în care Barbara îşi anunţă planurile de a restructura departamentul de poliţie al oraşului pentru a putea să funcţioneze şi fără ajutorul lui Batman. Joker le strică petrecerea împreună cu alţi infractori din Gotham, însă se predau cu toţii poliţiei. Deşi realizează că asta înseamnă că el nu mai este relevant pentru siguranţa oraşului, Baman îşi suspectează rivalul că pune ceva diabolic la cale şi hotărăşte să îl împiedice să ajungă în Phantom Zone, cea mai importantă închisoare unde se află cei mai periculoşi infractori din multiversul LEGO.

Pe când încearcă să pună la cale un plan de-a fura Proiectorul Phantom Zone de la Superman, Alfred intervine şi îl sfătuieşte să se ocupe mai întâi de Dick Grayson pe care Bruce l-a luat fără să-şi dea seama drept valet în timpul galei şi apoi acceptă să îl transforme pe acesta în Robin. Cei doi reuşesc să recupereze Proiectorul aflat în Fortress of Solitude (Fortăreaţa Singurătăţii) înainte de-a pătrunde în Azilul Arkham şi să-l folosească asupra lui Joker.

Urmărește online filmul The Lego Batman Movie 2017 (Lego Batman: Filmul), FĂRĂ subtitrare în Română și calitate TS.

58 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
The Lego Batman Movie 2017,
The Lego Batman Movie 2017,
The Lego Batman Movie 2017,
The Lego Batman Movie 2017,
The Lego Batman Movie 2017,
The Lego Batman Movie 2017,
The Lego Batman Movie 2017,
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close