Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Lodgers 2018, filme online subtitrate în Română

The Lodgers 2018, filme online subtitrate în Română

The Lodgers      9 March 2018 (Ireland)

R 1h 32min DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HDFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticGroazăHorrorRomanceRomanticTrailer 2017-2018

5,8
IMDB: 5,8/10 217 votes

, , , , , , , , ,

3 wins & 6 nominations.

Ireland

1461

Raportează eroarea

Distribuie si tu ...
The Lodgers 2018, filme online subtitrate în Română
Votează 8 (100%) 1 voturi

The Lodgers 2018 film online HD subtitrat în Română

În Irlanda de la începutul anilor ’20, soldaţii se întorc acasă din Războiul Irlandez pentru Independenţă, iar seminţele unui Război Civil Irlandez încep să înflorează. Veteranul de Război irlandez Sean (Eugene Simon) poartă cicatricile aceste alegorii lipsită de echitate încă de când s-a întors acasa şi descoperă că nu mai este bine venit acolo. Britanicii şi Irlandezii au un armistiţiu fragil, iar un individ local pe nume Dessie (Moe Dunford) nu este deloc de acord cu acest lucru.

Mai mult, Dessie vorbeşte în numele oraşului său natal atunci când îl etichetează pe Sean ca fiind un trădător. Însă nu Sean este personajul central al filmului, ci doi fraţi gemeni retraşi de lume pe nume Edward (Bill Milner) şi Rachel (Charlotte Vega). Cei doi sunt victimele unui blestem din familie care îi obligă pe aceştia să îşi petreacă mai tot timpul închişi în propria casă. Blestemul este pus în practică de prezenţa unor fantome care-i obligă pe cei doi să respecte nişte reguli stricte, în caz contrar viaţa lor este pusă în mare primejdie.

În timp ce Edward este resemnat cu soarta care le-a fost scrisă, despre Rachel nu se poate spune acelaşi lucru, ea fiind sătulă de aceste reguli considerate inepte. Prezenţa lui Sean nu ajută nici ea deloc la respectarea regulilor din partea lui Rachel, care se îndrăgosteşte de el şi între ei par să înflorească o poveste de dragoste. Această poveste de dragoste o face pe Rachel să devină din ce în ce mai curajoasă şi dornică să încalce regulile, lucru care-l enervează pe Edward, deoarece una dintre reguli spune că dacă unul dintre ei încearcă să evadeze, viaţa celuilalt este pusă în pericol.

Urmăreşte online filmul The Lodgers 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 2017Filme 2018Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme GroazăFilme HDFilme HD ROFilme HorrorFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RomanticGroazăHorrorRomanceRomanticTrailer 2017-2018

953 total views, 3 views today

The Lodgers 2018, filme online subtitrate în Română

Filme asemănătoare

Close