Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Love Witch (2016)

The Love Witch (2016)

10 Mar 2017

120 min Filme 2016Filme ComedieFilme HD ROFilme HorrorFilme Online

6.2
IMDB: 6.2/10 4,118 votes

, , ,

110

Raportează eroarea

The Love Witch (2016)
Voteaza acest Film-Serial.

The Love Witch 2016 (Vrăjitoarea Iubirii), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=BHhaIRevB-Y[/embedyt]

Elaine Park este o vrăjitoare tânără şi încredibil de atrăgătoare ce fuge din San Francisco după ce a fost luată la întrebări de către poliţie cu privire la aparenta moarte din cauza supradozei de droguri a soţului ei. Ea se retrage într-un mic oraş unde se cazează în apartamentul lăsat liber de Barbara, o prietenă şi, de asemenea, vrăjitoare. După aceea, Elaine se întâlneşte la un ceai cu Trish, o prietenă comună de-a ei şi a Barbarei, şi îi mărturiseşte acesteia că îşi doreşte mai presus de orice să iubească şi să fie iubită.

Mai mult decât atât, ea susţine că ar fi dispusă să îi ofere bărbatului respectiv devotament total, înţelegere şi satisfacerea tuturor poftelor sexuale. Nu trece mult timp până ce se întâlneşte cu Wayne, un profesor universitar pe care-l convinge să o ducă la cabana pe care o are el în pădure. Acolo, ea îi oferă o poţiune a dragostei şi apoi se culcă cu el.

Wayne, un libertin convins, nu poate să facă faţă forţei sentimentelor bruşte pe care le dezvoltă pentru Elaine şi moare în ziua următoare. La scurtă vreme după aceea, Elaine îl seduce şi îl invită în patul ei pe Richard, soţul Patriciei, şi acesta la rândul său dezvoltă sentimente profunde faţă de ea. În momentul în care ea nu-i întoarce afecţiunea, el pică într-o depresie la fel de profundă şi îşi îneacă amarul în băutură, spre disperarea soţiei sale. Disparţia lui Wayne atrage atenţia unui sergent proaspăt promovat pe nume Griff, care porneşte o anchetă.

Urmăreşte online filmul The Love Witch 2016 (Vrăjitoarea Iubirii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

45 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
The Love Witch (2016)
The Love Witch (2016)
The Love Witch (2016)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close