Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

The Other Man, filme online HD, subtitrat în Română

The Other Man, filme online HD, subtitrat în Română

The Other Man    17 September 2009

R 88 min DramăDramaFilme 2008Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMisterMystery

5.5
IMDB: 5.5/10 9,724 votes

, , , ,

UK

231

Raportează eroarea

The Other Man, filme online HD, subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

The Other Man 2008 (Celălalt Bărbat), film online HD subtitrat în Română

În Cambridge, Lisa (Laura Linney) este o creatoare de pantofi căsătorită de 25 de ani cu Peter (Liam Neeson), director al unei firme de software. Cei doi au o fiică pe nume Abigail (Romola Garai). Lisa călătoreşte deseori la Milano pentru a face afaceri cu o companie denumită Gianni & Gianni. După ce Lisa moare, Peter se străduieşte să scape de lucrurile acesteia într-o tentativă de-a îşi vedea de viaţă în continuare şi a nu mai avea lucruri de-ale ei care să-i amintească de ea la tot pasul.

Abigail ia unul dintre pantofii mamei sale şi găseşte acolo o un bileţel pe care ar fi trebuit să îl găsească Peter. Pe bilet este scris doar „Lacul Como”. Curând după aceea, Peter găseşte un mesaj straniu pe telefonul ei de la un bărbat care pretinde că vrea doar să-i audă vocea Lisei. Acest lucru produce confuzie şi tensiune în mintea lui Peter gândindu-se că aceasta ar fi putut să aibă o aventură. Când îi verifică email-urile, Peter găseşte câteva mesaje similare de la un anume „Ralph”.

Mai mult decât atât, el descoperă în calculatorul acesteia şi un folder denumit „Love”, însă acesta este protejat prin parolă. Suspiciunea lui cum că aceasta ar fi avut o aventură îi este accentuată tot mai tare şi că amantul ei îi trimite mesaje acum. El încearcă să deschidă folderul respectiv introducând parole la plesneală, dar fără succes. Peter îl acuză apoi pe un coleg de serviciu al Lisei pe care îl cheamă Ralph cum că el ar fi fost amantul acesteia, însă apoi începe să răspundă la email-uri pretinzând că este Lisa.

Urmăreşte online filmul The Other Man 2008 (Celălalt Bărbat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăDramaFilme 2008Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMisterMystery

193 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
The Other Man, filme online HD, subtitrat în Română
The Other Man, filme online HD, subtitrat în Română
The Other Man, filme online HD, subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close