Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

VideoChat (+18) - Filme Online (+18)

The Pentagon Wars, Online Subtitrat in Romana

The Pentagon Wars, Online Subtitrat in Romana

The Pentagon Wars    28 Feb 1998

R 104 min ComedieComedyFilme 1998Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme VechiFilme WarRăzboiWar

7.3
IMDB: 7.3/10 2,722 votes

, , , , , , , , ,

Won 1 Primetime Emmy. Another 1 win & 2 nominations.

USA

204

Raportează eroarea
 • Distribuie si tu ...
  The Pentagon Wars, Online Subtitrat in Romana
  Voteaza acest Film-Serial.

  The Pentagon Wars 1998 (Război la Pentagon), film online HD subtitrat în Română

  Generalul Major Partridge (Kelsey Grammer) este pus să se ocupe de proiectul Bradley care se află în dezvoltare de 17 ani şi a costat până acum armata suma fabuloasă de 14 miliarde de dolari. Într-un efort de-a reduce cheltuielile, Congresul îl desemnează pe Locotenent-Colonelul James Burton (Cary Elwes), un ousider, pentru a analiza testarea câtorva arme noi aflate în dezvoltare, inclusiv proiectul Bradley. Burton devine curând nemulţumit de modul în care proiectul se dezvoltă într-o atmosferă de corupţie şi ineficienţă.

  El se afundă în muntele de acte realizate de la începutul proiectului şi ajunge la concluzia că „acesta este un transportor de soldaţi care nu poate transporta soldaţi, un vehicul de recunoaştere prea vizibil pentru inamic şi un cvasi-tanc ce are mai puţină armură decât un tractor, dar suficientă muniţie pentru a distruge jumătate din Washington.” Tentativele lui Burton de a-l testa pe Bradley în condiţii de luptă sunt obstrucţionate de Partridge şi cei doi oameni ai lui de încredere, Colonelul Bach (John C. McGinley) şi Maiorul Sayers (Tom Wright).

  Dar apoi Burton este contactat de Locotenent-Colonelul Robert L. Smith (Richard Schiff), frustratul ofiţer responsabil de producţia vehiculului, care îi oferă acestuia dovezile scurgerilor de fonduri şi tot ce are nevoie, dar îi cere să-i păstreze anonimatul. Burton îl ia la rost pe Sergentul Dalton (Clifton Power), cel responsabil pentru testare, iar acesta recunoaşte că i s-a ordonat să manipuleze rezultatele testelor, dar îi mărturiseşte că oricine încearcă să facă testele pe bune cedează ulterior sub diverse presiuni şi promisiuni de promovare în rang.

  Urmăreşte online filmul The Pentagon Wars 1998 (Război la Pentagon), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

  Tags: ComedieComedyFilme 1998Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme RazboiFilme VechiFilme WarRăzboiWar

  207 total views, 3 views today

  The Pentagon Wars, Online Subtitrat in Romana
  The Pentagon Wars, Online Subtitrat in Romana
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

  Socializam cu tine!

  Filmul Săptămânii

  Seriale Populare

  Emisiuni Online

  Filme asemănătoare