mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

The Secret War of Harry Frigg (1968)

110 min Filme 1968Filme ComedieFilme HD ROFilme OnlineFilme RazboiFilme vechi

6,4
IMDB: 6,4/10 1.094 votes

, ,

24

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

The Secret War of Harry Frigg 1968 (Războiul secret al lui Harry Frigg), film online HD subtitrat în Română

Câţiva generali de brigadă (americani, britanici şi francezi) sunt luaţi prizonieri pe neaşteptate de către italieni în timp ce se certau pe seama unor tactici militare într-o saună – lucru care devine un dezastru în materie de relaţii publice. Ei sunt ţinuţi într-o vilă italiană transformată într-o închisoare de top de către colonelul italian Ferrucci. Fiind toţi de acelaşi grad, niciunul nu poate să comande şi sunt nevoiţi să conceapă un plan de evadare care eşuează lamentabil.

Cei de la sediu concep la rândul lor un plan de-ai elibera pe aceştia trimiţându-l acolo pe Harry Frigg (Paul Newman). Frigg este un soldat din armata americană care s-a fofilat mereu din a-şi îndeplini îndatoririle militare. Începător fiind, lui i se promite o avansare în grad de sergent dacă reuşeşte să îi elibereze pe generalii ţinuţi prizonieri. Acceptând misiunea, Frigg este avansat maior general pentru a putea să fie mai mare în grad decât cei pe care urmează să-i elibereze şi ca aceştia să i se supună.

Paraşutat pe terenul inamic, Frigg se lasă capturat şi este întemniţat în aceeaşi închisoare ca şi generalii. În timp ce la început sunt sceptici cu privire la gradul său militar, el le spune câteva secrete personale despre ei pe care doar un ofiţer de rang superior le-ar putea cunoaşte. Frigg descoperă un pasaj secret din dormitorul său care duce spre o cameră dincolo de gardurile din împrejur pe care intenţionează s-o folosească pentru a evada cu restul generalilor, dar planul său este pus în aşteptare atunci când se implică romantic cu Contesa Francesca de Montefiore, proprietara castelului unde sunt ţinuţi prizonieri.

Urmăreşte online filmul The Secret War of Harry Frigg 1968 (Războiul secret al lui Harry Frigg), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
The Secret War of Harry Frigg (1968)
The Secret War of Harry Frigg (1968)
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close