mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Transformers The Last Knight 2017 Watch Online

PG-13 2h 29min ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFFilme ThrillerScience FictionSF

5,4
IMDB: 5,4/10 5.133 votes

, , ,

n/a

USA

2497

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Transformers The Last Knight 2017 Watch Online
Voteaza acest Film-Serial.

Transformers: The Last Knight 2017 (Transformers: Ultimul cavaler), film cu subtitrare în Română

În prezent, majoritatea guvernelor planetei au declarat Transformerii ilegali şi Unitatea Internaţională de Luptă Împotriva Transformerilor a fost formată pentru a elimina roboţii extratereştrii. În ciuda absenţei lui Optimus Prime, care a plecat de pe planetă pentru a găsi creatorul său, noi transformeri continuă să vină pe Pământ cu regularitate. Cea mai recentă navă aterizează forţat în Chicago unde este găsită de un grup de copii. În momentul în care agenţii unităţii de elită îi interoghează pe copii, ei sunt salvaţi de Izabella.

Aceasta este o supravieţuitoare a Bătăliei de la Chicago ce are doi transformeri care o însoţesc, Squeeks şi Canopy, însă acesta din urmă este ucis. Bumblebee şi Cade Yeager sosesc pentru a-i ajuta pe aceştia să scape, dar Yeager nu poate salva un alt Transformer, Steelbane, care se află în navă. Înainte de-a muri, Steelbane ataşează un talisman de trupul lui Yeager – un act observat de Decepticonul Barricade care raportează apoi la Megatron.

Dincolo de sistemul solar, Optimus descoperă că planeta natală a Transformerilor, Cybertron, acum a fost distrusă în bucăţele şi se îndreaptă direct spre Pământ. El descoperă că vrăjitoarea Quintessa conduce o mişcare a Cybertronului şi pretinde că este creatoarea pe care Optimus o caută. Fostul aliat al autoboţilor şi membru al unităţii de elită, William Lennox, face o înţelegere cu Megatron pentru a elibera un grup de decepticoni din custodia lor care să îl ajute pe acesta să recupereze talismanul de la Yeager.

Urmărește online filmul Transformers: The Last Knight 2017 (Transformers: Ultimul cavaler), cu subtitrare în Română și calitate WEB-DL-HC.

Tags:  ActionAcțiuneAdventureAventuriFilme 2017Filme ActiuneFilme AventuraFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplFilme SFFilme ThrillerScience FictionSF

Distribuie si tu ...
Transformers The Last Knight 2017 Watch Online
Transformers The Last Knight 2017 Watch Online
Transformers The Last Knight 2017 Watch Online
Transformers The Last Knight 2017 Watch Online
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close