mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Una (2017), filme online HD subtitrat în Română

R 1h 34min DramăDramaFilme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme noiFilme Online

6,7
IMDB: 6,7/10 1.496 votes

,

, ,

3 nominations.

UK | USA | Canada

173

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Una (2017), filme online HD subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Una – Trecutul Unei 2016, film online HD, subtitrat în Română

O tânără femeie pe nume Una (Rooney Mara) ajunge în mod neaşteptat la locul de muncă al unui bărbat mai în vârstă pentru a căuta adevărul din spatele unei relaţii sexuale ilicite pe care au avut-o mai demult. Aventură a fost instigată de către Ray pe vremea când ea avea doar 13 ani şi locuia în vecinătate, acesta fiind un bun prieten de-al tatălui ei în care avea multă încredere. Faptele ies la suprafaţă atunci când au încercat să fugă în secret.

Din cauza unei neînţelegeri, ea a rămas cu impresia faptului că Ray a abandonat-o şi a ajuns să hoinărească singură pe străzi, dezorientată şi rătăcită, fiind adusă înapoi acasă de către poliţie. Una se consideră trădată de cel pe care-l iubea. El este condamnat la închisoare şi încarcerat vreme de patru ani din cauza relaţiei avută cu o minoră, iar acolo a fost tratat ca un om de nimic de către restul deţinuţilor.

După aceea, el şi-a schimbat numele în „Pete” şi a ajuns manager al unui depozit industrial uriaş, în timp ce ea a crescut singură şi confuză, locuind alături de mama ei şi având mai multe aventuri de-o noapte. Una a aflat despre locul lui de muncă dintr-un ziar şi merge la el să-i ceară explicaţii chiar în momentul în care acesta se pregătea să ţină un discurs angajaţilor săi cu privire la unele măsuri de austeritate care urmează a fi puse în practică. Cei doi se ceartă, iar el insistă că a iubit-o cu adevărat, nu a fost doar o chestie de pedofilie.

Urmăreşte online filmul Una – Trecutul Unei (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Tags: DramăFilme 2017Filme DramaFilme HD ROFilme noiFilme Online

Distribuie si tu ...
Una (2017), filme online HD subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close