Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Undercover Grandpa (2017), filme online subtitrat în Română

Undercover Grandpa (2017), filme online subtitrat în Română

Undercover Grandpa    7 July 2017 (USA)

PG-13 1h 39min ActionAcțiuneComedieComedyFamilieFamilyFilme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

5,2
IMDB: 5,2/10 131 votes

,

, ,

2 wins & 2 nominations.

Canada

244

Raportează eroarea

Undercover Grandpa (2017), filme online subtitrat în Română
Voteaza acest Film-Serial.

Undercover Grandpa 2017 (Bunic sub acoperire), film online HD subtitrat în Română

Jake (Dylan Everett) este un puşti în vârstă de 17 ani care îşi face în cele din urmă curajul să o invite la întâlnire pe fata de care este îndrăgostit, Angie (Greta Onieogou). Spre enervarea lui Jake, întâlnirea lor trebuie să fie un pic amânată de faptul că mama lui insistă să stea mai întâi la o cină în familie împreună cu bunicul său Lou care urmează să părăsească azilul unde a fost cazat până acum.

Pe parcursul cinei, Jake devine exasperat de poveştile bunicului său senil referitoare la război, inclusiv modul în care el s-a împrietenit cu Colonelul Sanders (care pe vremea aceea era doar soldat) şi a inventat o reţetă pentru Puiul Kentucky. Susţinând că este un fost ofiţer de informaţii militare, Lou nu pare să se supere de faptul că nimeni din familia lui nu îi crede poveştile. Însă Jake se convinge că e real atunci când Angie dispare ca rezultat al unei răpiri misterioase, iar Lou încearcă sa o găsească şi salveze.

Acest lucru conduce la o reuniune cu Madeline (Walter), o fostă colegă şi din câte se pare e clar că era mai mult decât o colegă, care acum conduce o organizaţie secretă de spionaj. Pe parcursul aventurii care începe, Lou se confruntă cu o serie de bătăuşi şi un om de ştiinţă nebun în încercarea sade-a o salva pe iubita nepotului său şi a-i dovedi acestuia că toate poveştile spuse nu au fost inventate, ci el chiar a fost un om important în tinereţe.

Urmăreşte online filmul Undercover Grandpa 2017 (Bunic sub acoperire), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyFamilieFamilyFilme 2017Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme FamilieFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

78 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Undercover Grandpa (2017), filme online subtitrat în Română
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close