Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Universal Soldier: Regeneration (2009)

Universal Soldier: Regeneration (2009)

01 Jan 2010

97 min Filme 2009Filme ActiuneFilme AventuraFilme OnlineFilme SFFilme Vechi

5.2
IMDB: 5.2/10 22,439 votes

, , ,

73

Raportează eroarea

Universal Soldier: Regeneration (2009)
Voteaza acest Film-Serial.

Universal Soldier: Regeneration 2009 (Soldatul universal: un nou început), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PTGSO1P1u9k[/embedyt]

Un grup de terorişti condus de Comandantul Topov (Zahary Baharov) răpeşte copiii primului ministru ucrainiean şi îi tine ostatici, solicitând în schimbul lor eliberarea unui camarad ce a fost arestat, iar această eliberare să vină în maximum 72 de ore. Mai mult decât atât, ei preiau controlul asupra centralei nucleare de la Cernobyl şi ameninţă că o vor detona dacă solicitările lor nu vor fi îndeplinite. Printre terorişti se află şi un fost UniSol experimental de generaţie nouă, NGU, care a fost salvat de un om de ştiinţă rebel pe nume Dr. Colin (Kerry Shale).

Forţele de elită americane fac echipă cuarmata ucrainieană pentru a încerca să recapete controlul asupra centralei, dar sunt nevoiţi să se retragă atunci când soldatul UniSol măcelăreşte majoritatea soldaţilor umani fără prea mari dificultăţi. Dr. Porter (Garry Cooper), fostul coleg al Dr. Colin din cadrul programului Soldatului Universal, revitalizează patru soldaţi UniSol pentru a putea să-l distrugă pe NGU, însă şi aceştia sunt eliminaţi unul câte unul.

Fostul UniSol, Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), se află în momentul de faţă în Elveţia şi urmează şedinţe de reabilitare cu Dr. Sandra Fleming (Emily Joyce) în speranţa că se va putea readapta la viaţa normală şi a se reintegra în societate, însă este adus înapoi de armată ca să participe la misiune. Pe măsură ce termenul limită se apropie de final, primul ministru anunţă eliberarea prizonierului. Cu toate acestea, Dr. Colin nu este încântat de rezultat şi hotărăşte să mai revitalizeze un UniSol: o clonă actualizată a celui mai mare inamic al lui Luc, Andrew Scott (Dolph Lundgren).

Urmăreşte online filmul Universal Soldier: Regeneration 2009 (Soldatul universal: un nou început), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

64 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Universal Soldier: Regeneration (2009)
Universal Soldier: Regeneration (2009)
Universal Soldier: Regeneration (2009)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close