Filme HD subtitrate 1997 – 2018

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad!

Universal Soldier: The Return (1999)

Universal Soldier: The Return (1999)

20 Aug 1999

83 min Filme 1999Filme ActiuneFilme HD ROFilme SFFilme Vechi

4.1
IMDB: 4.1/10 24,890 votes

, , ,

56

Raportează eroarea

Universal Soldier: The Return (1999)
Voteaza acest Film-Serial.

Universal Soldier: The Return 1999 (Soldatul universal: Întoarcerea), film online HD subtitrat în Română

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XuP9kxJI2sw[/embedyt]

La şapte ani distanţă de evenimentele din primul film, Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), acum un simplu om după ce i s-au îndepărtat implanturile cibernetice, lucrează ca expert tehnic pentru guvernul american împreună cu partenera sa, Maggie (Kiana Tom), care a fost cu el prin nenumărate ore de antrenamente de luptă pentru a rafina şi perfecţiona programul UniSol de-a crea o nouă rasă de soldaţi mult mai sofisticaţi şi inteligenţi într-un efort de-a reduce numărul soldaţilor umani pe câmpurile de luptă.

Toţi aceşti noi soldaţi concepuţi de UniSol, care sunt mai rapizi şi mai puternici decât cei originali, sunt conectaţi prin intermediul unei reţele computerizate de inteligenţa artificială denumită drept SETH. În momentul în care SETH descoperă faptul că programul Soldatului Universal urmează să fie închis din cauza reducerilor de buget ce anunţă, acesta încearcă să se protejeze de unul singur şi ia măsuri în acest sens.

Ucigându-i pe toţi cei care încearcă să oprească acest program şi implicit puterea sa, SETH eliberează un pluton de super soldaţi conduşi de către Romeo (Bill Goldberg). Cu toate acestea, SETH îl cruţă pe Deveraux deoarece el este una dintre puţinele persoane care cunosc codul secret pentru a dezactiva un program din interiorul lui SETH. Cu ajutorul unui cyberpunk rebel pe nume Squid (Brent Hinkley), SETH reuşeşte să îşi mute programul într-un UniSol pe care Squid l-a construit în aşa fel încât este superior tuturor modelelor de până acum (Michael Jai White). O echipă de patru soldaţi UniSol masacrează trupele staţionate în apropiere, iar Luc încearcă împreună cu câţiva camarazi să pună capăt distrugerilor.

Urmăreşte online filmul Universal Soldier: The Return 1999 (Soldatul universal: Întoarcerea), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

54 total views, 0 views today

Distribuie si tu ...
Universal Soldier: The Return (1999)
Universal Soldier: The Return (1999)
Universal Soldier: The Return (1999)
Universal Soldier: The Return (1999)
Universal Soldier: The Return (1999)
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Filme asemănătoare

Close