mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

You Get Me (2017), filme online subtitrat în Română

N/A Filme 2017Filme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme Thriller

5,1
IMDB: 5,1/10 216 votes

,

, ,

486

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

You Get Me 2017, film online HD subtitrat în Română

Tyler (Taylor John Smith) este un student în vârstă de 17 ani care îşi iubeşte prietena pe nume Alision ‘Ali’ (Halston Sage). Într-o noapte la o petrecere, Tyler descoperă că înainte de-a se transfera la liceul său Ali era o petrecăreaţă înrăită care obişnuia să bea şi să doarmă pe unde apucă. Tyler se enervează şi se desparte de ea. În afara petrecerii, el o întâlneşte pe misterioasa Holly (Bella Thorne), cu care ajunge să petreacă şi să se culce cu ea.

Cei doi petrec restul weekendului în casa enormă a lui Holly, iar aceasta îi spune lui Tyler că tatăl ei a murit şi mama ei vitregă călătoreşte foarte mult. Tyler îi spune că acest weekend a fost unul special pentru el şi apoi pleacă, aparent uitând despre Holly. El se împacă apoi cu Ali în ziua următoare şi, pe când era la şcoală, o remarcă pe Holly. Holly îi spune că şi ea învaţă acum în aceeaşi şcoală şi a vrut să-i facă o surpriză.

Tyler încearcă să oprească orice legătură cu ea, dar eşuează de fiecare dată. Holly începe să-şi petreacă timpul împreună cu Ali şi prietena ei Lydia. Nu trece mult până ce Lydia începe să devină suspicioasă cu privire la Holly, în primul rând pentru că aceasta nu are niciun profil pe vreun site de socializare. După un incident în care sunt implicate Holly şi Lydia, Tyler devine şi el îngrijorat cu privire la pericolul pe care-l reprezintă Holly, asta mai ales după ce o cunoaşte pe mama vitregă a fetei, Corrine.

Urmăreşte online filmul You Get Me (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
You Get Me (2017), filme online subtitrat în Română
You Get Me (2017), filme online subtitrat în Română
You Get Me (2017), filme online subtitrat în Română
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close