mediarpl.ro Filme – Seriale 1997 – 2017

Raporteaza o eroare sau propune un film-serial.

Youth in Oregon 2016
Voteaza acest Film-Serial.

Youth in Oregon 2016, film online HD subtitrat în Română

``

Ray (Frank Langella) este un bătrân care tocmai împlineşte venerabila vârstă de 80 de ani şi locuieşte împreună cu soţia lui, Estelle (Mary Kay Place), în casa fiicei sale adulte, Kate (Christina Applegate), la rândul ei căsătorită cu Brian (Billy Crudup) împreună cu care are doi copii adolescenţi – majoreta Annie (Nicola Peltz) şi introvertitul Nick (Alex Shaffer). Într-o dimineaţă aglomerată, Ray se duce la doctor unde avea programare şi acolo află că operaţia pe inimă suferită în urmă cu câţiva ani nu i-a rezolvat în totalitate problemele avute.

Ray îi spune doctorului că nu mai doreşte să treacă din nou printr-o altă operaţie şi preferă să aştepte sfârşitul vieţii. În acea seară, la petrecerea unde se aniversează cea de-a 80-a lui zi de naştere, Ray ia cuvântul şi şochează pe toată lumea cu anunţul său că a hotărât să moară şi că doreşte să meargă în Oregon acolo unde deţine o proprietate şi unde legile sunt ceva mai permisive în ceea ce priveşte eutanasia.

Chestia interesantă este că Ray nu doreşte nici în ruptul capului să se ducă în Oregon cu avionul şi preferă să ajungă acolo cu maşina. Crezând că nu vorbeşte serios, Brian se oferă să îi conducă el cu maşina pe cei doi socri ai săi şi pe parcurs relaţia dintre ei se cimentează mai tare. Ajunşi în oraşul Salt Lake, cei trei se întâlnesc şi cu fiul înstrăinat al lui Ray şi Estelle a căror relaţie este una plină de resentimente.

Urmăreşte online filmul Youth in Oregon 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Distribuie si tu ...
Youth in Oregon 2016
Youth in Oregon 2016
Youth in Oregon 2016
Youth in Oregon 2016
Youth in Oregon 2016
Youth in Oregon 2016
Youth in Oregon 2016
No links available
No downloads available

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Filme-Seriale sau emisiuni asemănătoare

Close